Regels

Door deze regels te volgen blijft de server leuk voor iedereen. Indien je één van deze regels overtreed zullen wij je straffen. Ons team kan ook je straffen indien je iets doet wat niet kan volgens het stafflid, dit hoeft dus niet in de regels te staan.

Discord

We verwachten dat iedereen elkaar met respect behandeld. Beledigingen, pesten of ander negatief gedrag houden wij hier niet van.

Houd de kanalen vrij van onnodige spam. Dit geldt voor tekst, afbeeldingen, GIF's en andere media.

Vermijd grof taalgebruik en ongepast gedrag. Dit geldt voor in de chat maar ook in de voicecalls. Seksistisch taalgebruik en seksistische afbeeldingen zijn niet toegestaan.

Het plaatsen van ongevraagde reclame of promotiemateriaal voor andere servers, diensten of producten is niet toegestaan. Hier zal je automatisch een straf voor krijgen.

Plaats geen inhoud die als 'Not Safe For Work' kan worden beschouwd. Dit omvat expliciete afbeeldingen, video's of tekst.

Als er meningsverschillen ontstaan, probeer deze dan op een respectvolle manier op te lossen. Ga geen onnodige ruzies aan.

Wij hebben een eigen bot met vele auto-mod functies. Deze bot houd onze server veilig, netjes en leuk. Dit betekent dat je de sancties van de bot niet mag ontwijken, zoals scheldwoorden schrijven met cijfers.

Privé gegevens zijn, zoals het woord ook al zegt, privé. Deze informatie word niet gedeeld zonder de toestemming van het persoon.

Survival

Op onze server hebben wij een PvP-Toggle. Wanneer je niet wilt vechten doe je /pvp off. Wil je wel vechten? Doe /pvp on!

Automatische farms die de serverprestaties negatief beïnvloeden, zijn niet toegestaan. Overleg met onze staffleden over eventuele uitzonderingen.

Houd de chat respectvol en vriendelijk. Het delen van grof taalgebruik, spam of beledigingen is niet toegestaan, onze Discord regels omtrent chatgebruik gelden ook in onze Minecraft server.

Handel met andere spelers op een eerlijke en transparante manier. Oplichting wordt niet getolereerd.

Luister naar onze staffleden en volg hun instructies op. Ze zijn er om de serverervaring voor iedereen positief te houden.

In onze server hebben wij claims. In deze claims kan niet gegrieft worden. Binnen 20 blokken van die claim mag ook niet gegriefed worden, daarbuiten wel.

Je bent vrij om alles te bouwen, echter mogen aanstootgevende of ongepaste bouwerken niet. Overleg met onze staffleden als je twijfels hebt over bepaalde bouwplannen.

Maak geen misbruik van bugs, glitches of andere exploits. Meld ze onmiddellijk aan ons via mail of via de Discord. Hacken en Cheaten is zwaar verboden op onze server. Word je gesnapt terwijl je aan het hacken of cheaten bent? Dan staat er een mooie permanente verbanning voor je klaar.

© Copyright 2024 GoCraftMC. Alle rechten voorbehouden.